Kristen Kish Cooking

Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Kristen Kish
  2017. november 12. 18:24

Kristen Kish Cooking

Szakácskönyv napjaink egyik legizgalmasabb fiatal amerikai séfjétől, 80 recepttel, amik ünneplik a kifogástalan technikákat és összekötik koreai örökségét, Michigan-i fiatalkorát, Boston-i szakácséveit és életének sok más szakaszát.


Kish rajongók légióit tudhatja magáénak, először azáltal, hogy átvette Barbara Lynch két nagynevű Boston-i éttermének vezetését, majd azzal, hogy visszaküzdötte magát a kiesés széléről a Top Chef 10. évadjának első helyéig. Az útja a koreai árvaságtól amerikai örökbefogadásáig, egykori modelltől a kitűnő séfig, új fényt vet eltökéltségére és az ételek iránt táplált szerelmére. Receptjei meglepőek, de egyben nagyon kifinomultak; a megszokottból indul ki – legyen az hozzávaló vagy technika – de úgy használja őket, hogy az ételek egyediek és ellenállhatatlanok lesznek. Az eredmények ízletesek, megihletőek és mindenképp megéri őket kipróbálni.
„Mindig is úgy éreztem, hogy Kish messze a legtehetségesebb séfek közé tartozik. Ételei utalnak a Közép-Nyugat Amerikai hátterére és régi ételek is visszaköszönnek olyan receptekben, mint a sült krumplipüré vagy a sült bokrosgomba vadrizzsel. Ezek olyan jól eső ételek, amikről azt kívánod, bár anyukád csinálta volna. Finomak, ízletesek és elég ismerősek ahhoz, hogy mind a szakma, mind a háztartásbeliek értékeljék.”

Az íróról

Kristen Kish Szöulban, Dél-Koreában született és egy Michigan állami Kentwood-ban élő család fogadta örökbe 4 hónaposan. Miután elvégezte a Le Cordon Bleu szakácsiskolát Chicago-ban, Barbara Lynch-nek dolgozott Bostonban, először a Stir majd a Menton étteremben. Kish megnyerte a Bravo Top Chef c. sorozatának 10. évadját, azután, hogy kiesett a versenyből majd visszafőzte magát a versenybe a műsor Last Chance Kitchen online sorozatán keresztül.

Kritikák

David Chang, séf és alapító, Momofuku

„Itt van egy szenzációs első könyv egy olyan fiatal séftől, aki évek óta lenyűgöz. Ez a kiadvány nem kevesebb mint nagyszerű. Gyönyörű, intelligens és ízletes ételeket találunk minden egyes fejezetben, de ennek a felemelkedő csillagnak a szenvedélyes története és személyes ízlése bensőségesen köti össze őket egy egésszé. Nem vártam kevesebbet, mint látványos bemutatkozót barátomtól, Kristentől és messze felülmúlta a várakozásaimat. Amit ajándékozott nekünk, az egy kötelező darab minden otthoni szakácsnak és inspiráció minden szakmabelinek, aki arra kíváncsi, hogy mi teszi az ételt személyes utazássá.

Andrew Zimmern

„80 olyan recept gyűjteménye, amik megragadják Kristen lényegét. Betekintés az életébe, mint szakács és saját identitásának felkutatásába. Lebilincselt az egyszerűség és ételeinek részletei, ugyanakkor megjelenik konyhájának ragyogó eleganciája is.”

Dominique Crenn, chef and founder, Atelier Crenn, Petit Crenn, Bar Crenn

„Kristen rajongóit le fogják kötni a személyes betekintők és a kőkemény Top Chef rajongók élvezni fogják a bepillantást a kulisszák mögé.”


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Kristen Kish
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-0553459760
Nyelv: Angol
Méretek: 19.9 x 28.6 x 2.7 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 288
Ár: 8 900 Ft