Kulinarische Kontraste

Kulináris ellentétek


« Vissza | Szerzők: Hans Horbeth
  2011. október 25. 21:58

Kulinarische Kontraste

Meleg és hideg, sós-édes, tengeri-szárazföldi, nyugat-kelet, az édes és savanyú, klasszikus és modern, fekete-fehér. A felsorolt ellentét párokra támaszkodva, ötletet merítve lett szerkesztve a Hans Horbeth "Kulináris Kontrasztok" című szakácskönyve.
 


Hans Horbeth alkotásai csodálatosan könnyedek, modernek és innovatívak: "Angolna cékla – tejföl fagylalt", "csokoládé-, édeskömény-, borsfű praliné és citrom krém", "osztriga, libamáj és Flönz", "vöröskáposzta granité és curry ananász" . Több mint 70 alkotás található a könyvben, melyek a meglepetés erejével hatnak, de egyben inspirálóak, meggyőzőek. Klaus Arras fotós kiválóan interpretálja a szerző kulináris filozófiáját, modern designnal, metaforikus ellentétekkel kiegészítve azt. Egy újabb kitűnő szakmai kiadvány, az 1 Michelin csillagos Hans Horberth, német szakácstól.

CSAK RENDELÉSRE!

Tekintsen bele a kiadvány tartalmába itt.

Képek: www.klausarras.de

Képek: www.klausarras.de



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Hans Horbeth
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9783875150629
Nyelv: Német
Oldalszám: 312
Ár: 19 480 Ft