La Charcuterie - 120 produits, 120 recettes
Meilleur Ouvrier de France (MOF)

Kiemelkedő hentestermékek és hozzájuk méltó receptek Guy Krenzer, Meilleur Ouvrier de France (MOF) séftől.
A hentestermékek minden formájukban megmutatkoznak ebben a könyvben, amit egy a szakterületen Meilleur Ouvrier de France címet szerzett séf, Guy Krenzer neve fémjelez, aki szaktudása mellett a hentestermékek széles panorámáját is bemutatja. Kolbászok, pástétomok, terrine-ek, sonkák, foie gras, és pacaltermékek- közel 120 termék, amiknek minden titkát megismerhetjük. Minden fejezet egy termékcsaládnak van szentelve, amiknek belekóstolhatunk történelmébe mielőtt megízlelhetjük hagyományos receptjeit. Felfedezhetjük a hentesmesterséget is, a disznók nevelésétől szólások és kifejezések rövid gyűjteményéig. Íme, egy barátságos téma – a kulináris örökség terroirjának felfedezése, aminek alapvető információi és frappáns anekdotái csábító receptekhez vezetnek. Egy jó étvágyú könyv egy kreatív és bőkezű séftől.
Photo: Edition de La Martiniere
Könyv részletek
Szerző: | Guy Krenzer |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9782732490519 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 20.3 x 29.2 x 3.4 cm |
Oldalszám: | 400 |
Ár: | 17 190 Ft |