La Charcuterie - 120 produits, 120 recettes

Meilleur Ouvrier de France (MOF)


« Vissza | Szerzők: Guy Krenzer
  2019. október 20. 00:45

La Charcuterie - 120 produits, 120 recettes

Kiemelkedő hentestermékek és hozzájuk méltó receptek Guy Krenzer, Meilleur Ouvrier de France (MOF) séftől.


A hentestermékek minden formájukban megmutatkoznak ebben a könyvben, amit egy a szakterületen Meilleur Ouvrier de France címet szerzett séf, Guy Krenzer neve fémjelez, aki szaktudása mellett a hentestermékek széles panorámáját is bemutatja. Kolbászok, pástétomok, terrine-ek, sonkák, foie gras, és pacaltermékek- közel 120 termék, amiknek minden titkát megismerhetjük. Minden fejezet egy termékcsaládnak van szentelve, amiknek belekóstolhatunk történelmébe mielőtt megízlelhetjük hagyományos receptjeit. Felfedezhetjük a hentesmesterséget is, a disznók nevelésétől szólások és kifejezések rövid gyűjteményéig. Íme, egy barátságos téma – a kulináris örökség terroirjának felfedezése, aminek alapvető információi és frappáns anekdotái csábító receptekhez vezetnek. Egy jó étvágyú könyv egy kreatív és bőkezű séftől.

Photo: Edition de La Martiniere

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Guy Krenzer
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782732490519
Nyelv: Francia
Méretek: 20.3 x 29.2 x 3.4 cm
Oldalszám: 400
Ár: 17 190 Ft