La Pâtisserie Cyril Lignac


« Vissza | Szerzők: Cyril Lignac, Jerome Galland
  2018. május 19. 14:03

La Pâtisserie Cyril Lignac

„A cukrászat az anyai gyengédséghez hasonló. Azt szeretném, hogy a tortáim komfortérzetet adjanak az embereknek, hogy édességet hozzon az életükbe.” Ezek a mondatok irányítják Cyril Lignac és Benoit Couvrand kreatív zsenijét. Mert a cukrászatban egyik nem megy a másik nélkül!


Számukra nincs szükség vázlatokra vagy kalkulációkra mielőtt belevetnék magukat egy desszert vagy péksütemény megalkotásába és megvalósításába. Hagyják magukat az érzelmek által vezetni és visszamennek az ínyencség alapjaihoz olyan desszertek megalkotásával, amik az emberek képzeletében gyökereznek; de olyan újdonságokat és átdolgozásokat is megengednek, mint a rum-baba vagy a Paris-Brest. Másokkal megosztott és egyszemélyes, egyedi desszertek vagy újragondolt klasszikusok, 55 recepten át: Körtés-karamelles francia pirítós, áfonyás-feketeribizlis torta, Le Toochoco, Chocolatine, Málnás framboise, Szicíliai pisztáciás-szamócás réligieuse, Piemonti mogyorós-macaron, Sós-vajas karamelles éclair, l’Equinoxe, Citromtorta, Pavlova vörös gyümölcsökkel, Feketeerdő-torta.

Photo: Jerome Galland


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Cyril Lignac, Jerome Galland
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782732453729
Nyelv: Francia
Méretek: 22.7 x 29.3 x 2.3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 224
Ár: 11 290 Ft