Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques


« Vissza | Szerzők: Éditions Larousse
  2020. május 18. 20:17

Larousse Patisserie and Baking

Larousse Patisserie and Baking az egyik legtekintélyesebb francia konyhai márka cukrásztechnológiai útmutatója.


A sütés minden aspektusát lefedi - az egyszerű mindennapi süteményektől-desszertektől kezdve a különleges alkalmakra készülő díszes különlegességekig.

A cukrászkönyv több mint 200 receptet tartalmaz, a gyors keverésű joghurt tortán, a sós-karamellás pitén és a látványos vegyes bogyós mille-feuille-n keresztül, csak hogy néhányat említsünk.
Több mint 30 rendkívül részletes lépésről-lépésre technikai szakasz biztosítja, hogy a sütés  mindig tökéletes legyen. A könyv magában foglalja a különféle tésztafélék tökéletesítéséről szóló műhelytitkait, a csokoládé kezelését, a lekvárfőzést és még sok minden mást, és mindezeket egyértelmű, szakértői fényképek segítik. 

Előrendelési lehetőség!
Fontos! A deviza árfolyam változások miatt az ár minimálisan változhat! Pontos ár a megjelenés időpontjában válik elérhetővé.
A kiadvány várható megjelenése: 2020 Szeptember! 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Éditions Larousse
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9780600636205
Nyelv: Angol
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft