Le Cordon Bleu Chocolate Bible

165 Recipes Explained by the Chefs of the Famous French Culinary School


« Vissza | Szerzők: l’Institut Le Cordon Bleu
  2019. július 07. 10:51

Le Cordon Bleu Chocolate Bible

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


tt van a csábító klasszikusok végső gyűjteménye, valamint új és eredeti alkotások széles választéka. A siker azért garantált, mert a recepteket a világ legrégebbi és legismertebb kulináris intézményének szakemberei készítették, a Cordon Bleu, amely híres a kulináris szakértelem bemutatásáról olyan módon, amely világos és könnyen érthető.

Amellett, hogy minden kész termékről fénykép készült, a nélkülözhetetlen mozzanatok, technikák széles skáláját lépésről-lépésre illusztrálják fényképekkel, ami lehetővé teszi a receptek mélyebb megismerését.

Az összes, itt bemutatott 165 recept közül biztosan az étkezés csúcspontja lesz, függetlenül attól, hogy egy vacsora káprázatos fináléját keresi, vagy éppen egy különleges napra, vagy csak egyszerűen valamit magadnak, családodnak vagy barátaidnak szeretnél. Ez “A” kulináris kalauz minden csokoládéra.

Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a világ vezető kulináris művészeti és szállodavezetési intézményeinek oktató hálózata. A kulináris programokat mind a szakmai, mind az amatőrök számára biztosítják.
A professzionális szakoktatók nagy nemzeti és nemzetközi versenyek győztesei, akik szívesen osztják meg szenvedélyüket, és továbbadják tudásukat a világ minden tájáról érkező diákoknak.

Photo: GrubStreet 

 


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: l’Institut Le Cordon Bleu
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781911621850
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.3 x 4 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 416
Ár: 11 990 Ft