Le Grand Cours de Cuisine FERRANDI

L'école française de gastronomie Paris


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2017. július 06. 17:57

Le Grand Cours de Cuisine FERRANDI

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.


Technikákat és mesterfogásokat lépésről lépésre, hivatásos tanácsokat, séfek trükkjeit, a szakácsművészet alapjait, és ami teljesen eredetivé teszi a művet, azokat a pedagógiai módszereket, amik a Ferrandi Paris-t itthon és külföldön is a francia gasztronómia magasiskolájává emelik. A FERRANDI konyhai nagykurzusa: minden, amire egy sikerre éhes szakácsnak szüksége lehet! Ennek a műnek hála bárki magáénak tudhatja egy olyan intézmény oktatóinak praktikáit, amit az egész világ a szakácsoktatás etalonjának tekint. Akármi is legyen a tudásszintje, engedje, hogy vezessék a vágyai, az öröm, a kihívás, amit egy bonyolultnak tűnő recept elkészítése ad - kóstolja meg nagy séfek alkotásait!

A FERRANDI séfjei, Jérémie BARNAY, Emmanuel HENRY, Frédéric MIGNOT, Benoît NICOLAS, Eric ROBERT et Antoine SCHAEFERS jóvoltából megtalálja:
- Az iskola oktatási módszerei által ihletett recepteket
- Olyan recepteket, amiket követve az iskola kurzusain részt vevő diákok ritmusában haladhat. Tudásától és tapasztalataitól függően kiválaszthatja a képességeihez leginkább illő nehézségi szintet: az első szint a kevesebbet látottaknak, a második szint a tapasztaltabb szakácsoknak szól, a harmadik szint: egy nagy séf receptje.

A könyvben bemutatott technikák teljes mértékű elsajátítása szükséges ahhoz, hogy kivitelezhesse egy nagy séf receptjét, akik többek között a FERRANDI iskola egykori diákjai, az oktatási tanács tagjai vagy az iskola hivatásos partnerei: Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, François PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és  Christian TETEDOIE

CSAK RENDELÉSRE!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Hachette Livre
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-2012318175
Nyelv: Francia
Méretek: 26 x 31 x 6 cm
Súly: 4.05 kg
Oldalszám: 696
Ár: 17 890 Ft