Le Grand livre de la Charcuterie
Meilleurs Ouvriers de France MOF

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.
Arnaud Nicolas, Fabien Pairon és Christian Ségui, mindhárman a MOF - Meilleurs Ouvriers de France cím birtokosai, átadják szaktudásukat és trükkjeiket 100 modern termék receptjén keresztül, egy eddig példátlan, hivatásos és félhivatásos közönségnek szánt charcuterie-Biblia formájában. Kolbászok, hurkák, sonkák, terrine-ek és pâtés en croûte-ok (tésztában sült pástétomok) mellett a charcuterie minden alapját megtalálja, a három írónk gazdag szakmai tapasztalatának hála, amihez egyedi receptek társulnak a konyha világának neves személyiségeitől.
Photo: Ducasse Editions
Könyv részletek
Szerzők: | Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 978-2841239917 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.3 x 29.8 x 2.9 cm |
Oldalszám: | 280 |