Le Grand livre de la Charcuterie

Meilleurs Ouvriers de France MOF


« Vissza | Szerzők: Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui
  2018. december 02. 13:03

Le Grand livre de la Charcuterie

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 


Arnaud Nicolas, Fabien Pairon és Christian Ségui, mindhárman a MOF - Meilleurs Ouvriers de France cím birtokosai, átadják szaktudásukat és trükkjeiket 100 modern termék receptjén keresztül, egy eddig példátlan, hivatásos és félhivatásos közönségnek szánt charcuterie-Biblia formájában. Kolbászok, hurkák, sonkák, terrine-ek és pâtés en croûte-ok (tésztában sült pástétomok) mellett a charcuterie minden alapját megtalálja, a három írónk gazdag szakmai tapasztalatának hála, amihez egyedi receptek társulnak a konyha világának neves személyiségeitől.

Photo: Ducasse Editions

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-2841239917
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29.8 x 2.9 cm
Oldalszám: 280