Le Grenier à Pain

60 recettes gourmandes du savoir-faire boulanger


« Vissza | Szerzők: Michel Galloyer
  2017. július 22. 16:16

Le Grenier à Pain

A Grenier á Pain cégérei egyet jelentenek a francia hagyomány és a trikolór pékszakma magasabb szintre emelésével. Kenyereik, pék-és cukrászsüteményeik kizárólag friss alapanyagokból készülnek. Ez a kivételes szaktudás tárul fel ebben a könyvben az olvasók előtt, 60, a márka főcukrásza által összeállított ikonikus recepten keresztül.


A pékszakma alapreceptjein kívül (croissant-tészta, leveles tészta, hagyományos baguette tészta, stb.) kenyér, pék-és cukrászsütemény és catering-megoldásokhoz alkalmas receptek is vannak benne. A teljes kiőrlésű, kovászos, törökmogyorós, fügés-diós kenyerek és az olívabogyós fougasse egyaránt mennyeiek a szemnek és az ízlelőbimbóknak. Nem elfelejthető a Hármak kenyere/Hármas számú kenyér és legfőképp a hagyományos baguette ami minden évben számos kiválósági díjban részesül a különböző Greniers á Pain üzletekben.

Photo: Laurent Fau

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Michel Galloyer
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2016
ISBN: 978-2732477930
Nyelv: Francia
Méretek: 19.5 x 26.5 x 2 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 192
Ár: 10 490 Ft