Lummi

Island Cooking


« Vissza | Szerzők: Blaine Wetzel
  2020. február 28. 16:51

Lummi

Blaine Wetzel, a The Willows Inn, James Beard-díj nyertes séfje, és a hiperlokális konyha bajnoka, betekintést enged páratlan fine dining világába.


Mindent, amit Blaine Wetzel séf készít, konyhájának pár mérföldes körzetéből szereztek be, gyakran órákkal azután, hogy kihalászták az óceánból, levadászták erdőben vagy begyűjtötték saját farmján. A Lummi arra ösztönzi a hivatásos szakácsokat és az otthon főzőket, hogy kövessék figyelemmel az évszakok változását és hozzák ki a legjobbat abból, ami friss és helyben termett. A receptek, amiket Wetzel bemutat, olyan ételek katalógusa, amiket a sokat méltatott Washington állambeli Lummi Islanden található Willows Inn étteremben alkotott - az étterem az OAD (Opinionated About Dining) listáján első helyezést ért el 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is. Olyan fogásokkal találkozhatunk, amik hűen tükrözik a tökéletes falatokat és kis tányérokat, amiket Wetzel szolgál fel egy tipikus Willows Inn vacsora során: zöld füge és levél krém, tengeri sün paradicsommaggal marinálva, vad parti borsó és lestyánszárak, rókagomba-ragu, és egy japán rózsából készült desszert. Lenyűgöző képvilágukkal minden étel egy idő-és természetbeli pillanatot ragad meg. Minden recept kiemeli a fő hozzávaló legjobb tulajdonságait, legyen az amerikai szilva, zsenge rebarbara, kékkagyló, vörös lazac, szarvas, fekete dió vagy egy tökéletesen érett dinnye. Minden tányér lélegzetelállítóan elegáns, az ételek azonban rusztikusak. Ez a könyv az esztétikai tökéletesség szimfóniája; egy olyan életmódot és étkezési stílust ragad meg, ami harmóniában áll a földekkel.

 

HAMAROSAN / COMING SOON 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Blaine Wetzel
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783791385679
Nyelv: Angol
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 208
Ár: 13 590 Ft