M... A 24 Hour Cookbook


« Vissza | Szerzők: Michael Reid
  2016. október 13. 21:16

M... A 24 Hour Cookbook

Az Open Table online asztalfoglaló felület Diner’s Choice díjának 2015-ös évi nyertese. Az M két étterem egyben, egymás mellett: a RAW és a GRILL. Az M éttermei végtelen lehetőségeket kínálnak a vendégek számára kora reggeltől éjfélig, a hét minden napján. Ez a lebilincselő szakácskönyv mindkettőt bemutatja.


A RAW az M lazább és energetikusabb oldala. Kisebb falatokkal és többszemélyes tatár, tiradito és sashimi tálakkal örvendezteti meg vendégeit, míg a GRILL a világ legjobb steakjeire szakosodott. 

Ezek mellett az M Bar – az M Wine Store-on keresztül és online megvásárolható - felső kategóriás borokat kínál. Még egy titkos búvóhelyet is elrejtettek; mindezek multifunkcionális központtá teszik mindkét M éttermet a Londoniak számára. 

 

A törzsvendégek és kedvenceik legnagyobb örömére, az innovatív M még pudli partit is tart kutya-táncpárbajjal.

Az M:A 24 hour cookbook ezeknek az ikonikus londoni éttermeknek a legjavát mutatja be 24 órát átfedő esszékkel és receptekkel. 

A könyvről:

Az M: A 24 Hour Cookbook tele elragadó receptekkel, tanácsokkal a marhahúst illetően, és az étteremről, koncepciójáról, és beszállítóiról szóló érdekfeszítő történetekkel.

Az szerzőről:

A Gordon Ramsay-vel, Michel Roux Jr-al és Simone Zanoni-val eltöltött évek után, Michael Reid  2007-ben csatlakozott a Gaucho étteremcsoporthoz. Gyorsan két éttermet vezető konyhafőnökké nőtte ki magát mielőtt előléptették executive konyhafőnökké. 2011 óta tagja a csapatnak, ami kifejlesztette a CAU étterem franchise-ot. 2013-ban Michael elhagyta Londont és Melbourne-be költözött, végigdolgozva magát a város legünnepeltebb éttermein (többek között Shannon Bennett mellett is dolgozott). Nemsokára azonban London visszavonzotta és 2014 második felében elvállalta az M executive séf pozícióját - 6 ország ételeire és ízeire összpontosító recepteket tökéletesít a két étterem számára.

CSAK ELŐRENDELÉSRE!

 

Photo: Absolute Press / Jodi Hinds

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Michael Reid
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781472938534
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 25.6 x 2.1 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 590 Ft