Barion Pixel

Maaemo

Mutter Erde


« Vissza | Szerzők: Esben Holmboe Bang, Tuukka Koski
  2018. február 10. 12:51

Maaemo

Két éve készül ez a könyv, és mint a legelső, mérföldkőnek számít az életünkben; nagyon büszkék vagyunk rá. Örömteli munka volt, beutaztuk Norvégiát, hogy desztilláljuk és nyomtatásban kiadjuk a Maaemo esszenciáját.


Számos ikonikus ételünk receptje bemutatásra kerül, Tuukka Koski gyönyörű fotóival, Danny Larsen egyedi illusztrációival, Bielke & Yang tervezésében. Látványos betekintés a Maaemo kulisszái mögé. Egy figyelemreméltó könyv a figyelemreméltó Maaemo étteremről – az egyetlen 3 Michelin-csillagos norvég étteremről.
A norvég természetről készült lélegzetelállító képek és illusztrációk, és az ételek és az étterem környezetének gyönyörű fotói utazásra visznek Norvégia ízein át. Pontosan úgy, ahogy egy látogatás ebbe a világszerte ismert csillagos oslói étterembe.
Az éttermet Esben Holmboe Bang vezeti. Őszinteséggel és elkötelezetten ír az ízekről, az identitásról, az álmokról és a kőkemény munkáról, ami ahhoz szükséges, hogy kivételes ételeket szolgáljanak fel az étterem vendégeinek. Az olvasók lehetőséget kapnak, hogy otthon is megalkossák a Maaemo ételeit: a könyv az étterem 80 receptjét mutatja be, címerételeknek számító fogásokkal és jellegzetes ízekkel.


‘Ez a könyv instant klasszikus számomra. Olyan, amire hivatkozni fogunk az elkövetkezendő évtizedek folyamán, amikor történetet mesélünk világunk apró északi szegletének ételeiről.”

René Redzepi - Chef at Noma, Denmark.

Halálosan őszinte szakácskönyv / ‘Nagyon kevés séf van, aki olyan nyitottsággal és őszinteséggel tudja elmesélni éttermének történetét mint, ahogy Espen Holmboe Bang beszél a Maaemo-ről. Úgy érzi az ember, hogy valósággal a séf bőrébe bújik, mialatt élete művéről mesél, az időről és az energiáról, amit beleölt egy étterem megalapításába és kifejlesztésébe. A könyv kiválóan összerakott, jól megírt és könnyen olvasható rövid szövegeivel.”

AFTENPOSTEN

A Nagy Mestermű az Anyaföldtől / “Ez egy mestermű és egyszerre hiteles enciklopédia a norvég gasztronómia legfontosabb időszakáról. A könyv sziklaszilárd, mint egy monolit, más és igaz. Országunk legjobb tükörképe, bemutatja napjaink trendjeit, régmúlt idők hagyományaiból merít ihletet és a jövőbe vezet. Ezeken az oldalakon az északi konyha megújítása valóságosan és őszintén van dokumentálva. Ez egy olyan könyv, ami generációról generációra fog szállni.”

Photo: Tuukka Koski

Photo: Tuukka Koski

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Esben Holmboe Bang, Tuukka Koski
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783875154245
Nyelv: Német
Méretek: 27.6 x 33.8 x 4 cm
Súly: 3.25 kg
Oldalszám: 383
Ár: 39 990 Ft
(38 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.