Making Chocolate

From Bean to Bar to S'more


« Vissza | Szerzők: Todd Masonis, Greg Dalesandre, Lisa Vega, Molly Gore
  2017. december 10. 20:59

Making Chocolate

Az Egyesült Államok egyik legünnepeltebb csokoládékészítője elmagyarázza, hogyan készítsünk csokoládét otthon a kezdetektől. Ez az első kalauz, ami végig kalauzol a csokoládékészítésen a-tól z-ig, a kakaóbabok beszerzésétől, a csokoládékészítéshez használt gépekig és működésükig, 30 desszert és édesség receptjével kísérve.


A Dandelion Chocolate, amit két, a számítástechnika világában dolgozó barát alapított szokatlan hobbi-projektjük részeként, mára a kézműves csokoládéipar egyik legcsodáltabb szereplőjévé nőtte ki magát –a szektor kézműves kávézáshoz hasonló léptékben növekszik. A csokoládét két alapanyagból készítik – kakaóbabból és cukorból – és a Dandelion alapos kutatómunkát végez az elkészítés folyamatának minden lépését illetően, a babok beszerzésétől, fermentációtól és szárítástól a pörkölésig és az aranycsomagolású tábláig. Ez a könyv a legtisztább, legintenzívebb ízű csokoládé hiánytalan története, az otthoni elkészítést is beleértve (gyors módszerekkel és részletes instrukciókkal is), a beszerzés és feldolgozás részleteivel és tippekkel ezeknek az egyedi, értékes édességeknek a sütésben való felhasználásához.

Az írókról
Todd Masonis
: a Dandelion Chocolate társalapítója és vezérigazgatója
Greg D'Alesandre: a Dandelion Chocolate kutatás-fejlesztési alelnöke és Csokoládévarázslója
Lisa Vega: a Dandelion Chocolate vezető cukrásza
Molly Gore: gasztronómiai író, egykori étteremkritikus, a Dandelion Chocolate kommunikációs igazgatója

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Todd Masonis, Greg Dalesandre, Lisa Vega, Molly Gore
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780451495358
Nyelv: Angol
Méretek: 22.2 x 26 x 2.9 cm
Súly: 1.55 kg
Oldalszám: 368
Ár: 9 990 Ft