Meyer's Bakery

Bread and Baking in the Nordic Kitchen


« Vissza | Szerzők: Claus Meyer
  2018. december 02. 12:00

Meyer's Bakery

Claus Meyer villámcsapásszerűen lett világhírű, friss, északi konyhájával. Most minden figyelmét a sütésnek szenteli. A Meyers Bageri pékségek a Grand Central Station-nél és Brooklyn-ban csillogó kritikákat kaptak. Ebben a könyvben Claus elmondja sikerének titkait.


A könyv struktúrája a 4 alaptészta - búza, teljes kiőrlésű, rozs és gazdagított- köré épül fel. A folyamatábrákkal kísért instrukciók lépésről lépésre elmagyaráznak minden egyes sütési technikát, míg a hibák elhárítására külön rész fókuszál, tele hasznos tanácsokkal. A technikák mellett, Claus tippeket és trükköket mutat be, hogy mindig kiváló eredményt érjünk el és tanácsokat ad a minőségi liszt és a legmegfelelőbb eszközök kiválasztásához. A receptek segítenek az újonnan elsajátított tudást a gyakorlatban is használni – süssön rozskenyeret, fahéjas csigát, a tönkölybúza kenyeret, vagy pogácsát. A tökéletes kalauz ízletes északi kenyerek és péksütemények elkészítéséhez.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Claus Meyer
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781784723545
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 27.8 x 3.2 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 296
Ár: 8 790 Ft