Mirazur

Mauro Colagreco


« Vissza | Szerzők: Mauro Colagreco
  2018. augusztus 04. 13:38

Mirazur

Ismerkedjen meg az olasz-argentín séf, Mauro Colagreco Menton-i Mirazur éttermének szellemiségével. Szerelem első látásra ez a könyv; a terroir és az alapanyagok előtti hódolat, amik a modernitás fő szereplői a két Michelin-csillagos séf konyhájában. 


Fedezze fel azokat a termékeket és az arcokat, akik lehetővé teszik a séf és brigádja számára, hogy nap mint nap új ételeket kínálhassanak a vendégeiknek, az adott pillanatban elérhető legkiválóbb helyi termékekből kiindulva. Az étlap a régió termelőiről és a hagyományokról mesél - egyedülálló konyha, ami a francia ‘savoir-vivre’ és az olasz ‘bella vita’ között működő kémia gyönyörű példája. Látogassa meg ezt a kisvárost, a Côte d'Azur legvégén, Olaszország határában, ahol eddig ismeretlen kombinációk születnek a tenger ereje, a hegyvidék kultúrája és a kertek színei és aromái közötti párbeszédből.
Csiga karalábéval, Galamb tönkölybúzával és erdei szamócával, San Remo-i garnéla eperrel és zsenge mandulával, Tengeri uborka törökmogyoróval és fokhagymával, Datolyaszilva armagnac-kal és zsenge dióval.

A francia nyelvű változatot csak előrendelésre rendelhető!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Mauro Colagreco
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782841239856
Nyelv: Francia
Méretek: 24.8 x 30 x 4.3 cm
Oldalszám: 359
Ár: 20 190 Ft