Mukoita II - Cutting Techniques: Seafood, Poultry and Vegetables

The Japanese Culinary Academy's Complete Introduction to Japanese Cuisine


« Vissza | Szerzők: Isao Kumakura, Toru Fushiki, Japanese Culinary Academy
  2018. december 01. 11:18

Mukoita II - Cutting Techniques: Seafood, Poultry and Vegetables

Észak-Amerikában a japán ételek iránti érdeklődés exponenciálisan nőtt az elmúlt tizenöt évben, sokat meghaladva a sushit és a sashimit. Egyre többen nagyra értékelik a japán ételek változatosságát, összetett ízeit, textúráit, valamint a friss, szezonális összetevőkre és a tálalásra helyezett hangsúlyt. 


A "dashi" és az "umami" szavak a szókincsünk részét képezik. Ezen érdeklődés mellett számos japán szakácskönyv született, leginkább a könnyű előkészítésre összpontosítva, valamint a helyi ízek és összetevők befogadására. Azonban a szakemberek, akik egyre inkább elismerik a japán konyha hatását a saját munkájukra, szakértői információkat keresnek az autentikus, hagyományos konyhákról. A Japán Kulináris Akadémia teljes Japán konyha sorozata megfelel ennek a követelménynek.

 

MUKOITA II, VÁGÁSI TECHNIKÁK: Tenger gyümölcsei, BAROMFI ÉS A ZÖLDSÉGEK a következő ebben a többkötetes sorozatban. A híres japán kulináris akadémia, a japán konyha világszerte történő előmozdításával foglalkozó szervezet, a sorozat hiteles, átfogó és széles körű. Az egyes könyvek írása, megtervezése és fotózása megfelel a legmagasabb követelményeknek. És bár a könyvek elsősorban a profi olvasóközönségre irányulnak, az amatőr séfek felbecsülhetetlen értékű forrásaként is tekinthetők.

A MUKOITA II, VÁGÁSI TECHNIKÁK lefedi a téma minden alapját, és olyan információkat szolgáltat, amelyek szükségesek a konyha és a kulturális környezet megértéséhez. A könyv kiterjed a szakszerű japán filézésre, a szeletelésre, darabolásra, hogy hogyan készítsünk elő különféle kicsi és hosszú halakat, valamint kagylókat, makrélát, szardíniát, angolnát, tigris garnélarákot, homárt, az egyéb rákokat-kagylókat és polipokat, valamint az ezekből készült recepteket. A könyv végén a japán konyhai eszközöket, alapvető recepteket és a szószedetet 

A sorozat további tagjai:

Introduction to Japanese Cuisine - Nature, History and Culture

Flavor and Seasonings: Dashi, Umami and Fermented Foods

Mukoita I - Cutting Techniques: Fish

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Isao Kumakura, Toru Fushiki, Japanese Culinary Academy
Kiadó: Shuhari Initiative
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-4908325090
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 3.1 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 224
Ár: 15 990 Ft