New Pizza

A whole new era for the world's favourite food


« Vissza | Szerzők: Stefano Manfredi
  2018. november 15. 19:59

New Pizza

Vissza a pizza gyökereihez, ízek teljesen új világát megnyitva. Habár Olaszország, pontosabban Nápoly a lelki hazája, bátran állíthatjuk, hogy a pizza az egész világ egyik kedvenc étele lett. A pizza temérdek változatban fellelhető, legyen az négyszögletes, egy vagy több méter hosszú, vékony, vastag, töltött, rántott, édes, magas vagy alacsony szélű, lágy vagy ropogós. 


A pizza minőségét a liszt, így a tészta és a feltétként szolgáló alapanyagok minősége határozzák meg. A New Pizza c. új könyvében, a díjnyertes séf, Stefano Manfredi visszatér a pizza gyökereihez. Kőmalomban őrölt, fehérítetlen, teljes kiőrlésű lisztet használ, sokat próbált módszerekkel gyúrja és keleszti a tésztát és lépésről lépésre mutatja be, hogyan készítsük a legegészségesebb, legízletesebb alapot a pizzához. Ezután jöhet feltétek hihetetlen skálája, olyan klasszikusokat is beleértve, mint a Margherita vagy a tenger gyümölcsei pizza, új stílusok ízletes sora, mint a Bárány hasaalja, ricotta és mediterrán zöldfűszerek, Savanyított saláta, kapribogyó, olívabogyó és paradicsom, Római pizza fügével, prosciuttoval és balzsamecettel, az elképesztő Pekingi kacsás pizzatekercs, Rántott pizza sertéscsászárral, ricottával és provolaval és a bájos nevű Pillow of dreams (Álmok párnája), egy kényeztető csokoládés desszertpizza. Mindezek tetejére, bemutatásra kerül Nápoly 5 legjobb pizzaioloja Nápoly gyönyörű városának, helyi termelők és terményük képeivel kísérve. Stefano Manfredi New Pizza-ja a pizzát egykori színeiben mutatja meg – egészséges és ízletes gyorsételként, mindenki számára élvezhető módon.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Stefano Manfredi
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek, Pizza
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781743368886
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 25 x 3 cm
Súly: 1.39 kg
Oldalszám: 248
Ár: 8 490 Ft