Nick Bril 33
The Jane Antwerp
Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét.
Nick Bril olyan ember, aki nem írható le néhány szóval. A The Jane (Antwerp) séfje, aki néhány év alatt a Belgiumi gasztronómia csúcsán találta magát (The Jane - 2 Michelin csillag) és DJ, egyben két gyermeknek apja.
A küldetése: új ízek, fogások és tapasztalatok szerzése, melyet Bril könnyedén, játékosan mutat be könyvében, a fine dining, a street food és a confort food területén egyaránt. Hiánypótló szakácskönyv angol nyelven.
Termékinformációk
Szerzők: | Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789401449731 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 27 x 2.1 cm |
Súly: | 0.79 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
18 490 Ft (17 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Desserts
Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Cresci
Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.
Des gâteaux & des saisons
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.