Noma

Time and Place in Nordic Cuisine [Hardcover]


« Vissza | Szerzők: Rene Redzepi
  2012. június 20. 13:21

Noma

Noma, egy exkluzív bepillantás, a világ egyik legérdekesebb éttermének világába. Jelenleg a világ egyik legbefolyásosabb főszakácsa René Redzepi (Szül: 1977). A két Michelin-csillagos étterem Koppenhágában található és immáron harmadszor nyerte el a világ legjobb étterme címét a St. Pellegrino listán. 2010-ben megkapta az egyedülálló "Chef Choice" díjat.


A kiadvány több mint 90 receptet tartalmaz és egyben több mint 200 fényképpel illusztrálja azokat, kiegészítve az inspirációra késztető beszállítok, skandináv tájak fényképeivel. Redzepi a szezonálisan és regionálisan található, származó összetevőket használja. Feltárja a „gastro” filozófiáját és a mögöttes technológiai folyamatokat is. Redzepi a skandináv konyha híve, „nem véletlenül”, és megszállottan keresi az új alapanyagokat, összetevőket, és használja is azokat, természetesen előnyben részesíti a skandináv friss és helyi termékeket. Jelenleg Ő a nagy kísérletező! 

Hogy miért lett a legjobb étterme a világon? A könyv megadja rá a választ…..

 

A kiadvány ideiglenesen nem kapható, kiadói utánnyomás várható hamarosan!

 



Kapcsolódó videók









Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Rene Redzepi
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9780714859033
Nyelv: Angol
Oldalszám: 368