On fire

Grillen für Gourmets


« Vissza | Szerzők: Thomas Ruhl
  2014. szeptember 11. 14:00

On fire

Az grillezés első pillantásra, hallásra egyszerű feladatnak tűnik, ezért meglehetősen sok az önjelölt szakértő, akik nincsenek tisztában a technológiai szabályokkal, feltételekkel, így az elkészített produktum nem biztosít teljesértékű élvezetet.


A tökéletes grillezésnek vannak előfeltételei, szabályai, mely által egy társadalmi, társasági eseménnyé válhat, így a grillezés / barbecue alternatív technológiáinak élsajátítása nagy segítséget, biztonságot ad a siker felé vezető úton. Az ON FIRE szakácskönyv óriási segítség lesz minden olyan hobbi vagy profi szakácsnak, aki mélyebb, biztosabb tudásra akar szert tenni, a Grillezés területén. Az alapanyagok sokszínűsége biztosítja a grillezés sokrétűségét, így szinte minden felhasználható alapanyagra csoportra tekintve kapunk segítséget, ötletet. Ez a könyv egy evolúciós, kortárs útmutató, mely a tűzben készíthető (grillezve) ételek fejlődési szakaszait is nyomon követhetjük az elméleti és gyakorlati instrukciókon keresztül. A könyv összeállításánál, részletes és átfogó szakértőként, a két “hús” szakértő Stephan és Wolfgang Otto, és az ételfotós Thomas Ruhl vett részt. A recepteket Nils Jorra szerkesztette, készítette. 

A bővebb beltartalom megismerése érdekében, kérem tekintse meg a lap alján található videót. 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Thomas Ruhl
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-3-7716-4546-5
Nyelv: Német
Oldalszám: 256
Ár: 16 990 Ft