One week with Yann Duytsche

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Yann Duytsche
  2017. december 15. 16:08

One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.


A One Week with Yann mindenek felett betekintés egy elismert cukrászmester kreatív és üzleti filozófiájába, aki tevékenységét inkább egy étterem, mint cukrászda vezetéséhez hasonlítja - “Amit itt csinálunk, az az édesség meghatározása gasztronómiai érzékkel…..ha a vendég millefeuille-t szeretne enni délután 3-kor, azt akarom, hogy az legkorábban délután 1-kor készüljön el.” – mondja Yann Duytsche.
Teasütemények, péksütemények, torták, mousse-ok, jégkrémek, cupcake-ek, bonbonok, édességek, snackek a hét napjaival megegyező fejezetekre oszlanak szét a könyvben: ezek nem kísérleti édességek vagy prototípusok. Yann Duytsche cukrászatát friss sütemények, intenzív ízek és egy ínyenc, gasztronómiai élmény jellemzi.

Egy hét velünk a műhelyben, teljes átláthatósággal – részletgazdagon mutatjuk meg a Dolç minden titkát. Itt vannak a receptek, amiket Diego mesteri kezei briliáns módon valósítanak meg  Aniol és a csapat többi tagjának segédletével, hétfőtől vasárnapig, hogy a kész termékek vitrinjeinkben tündököljenek.
Ezek az alkotások sok időn át értek és fejlődtek, a siker nyomában (egyikük sem prototípus). Annak a gyártói és eladási tapasztalatnak az eredményei, ami több mint 10 év alatt gyűlt fel a Dolcban, és amit sikerült kontrasztba helyeznem számos kollégáméval szakmai útjaim során.
Ez a válogatás, ami a valóságban is az Öné és teljes vásárlóközönségünké, először a szemeket gyönyörködteti, hogy végül ízeivel gyarapítsa ínyenc emlékei sorát. Sokkal több, mint egy vizuális robbanás eredménye.

Izgalmas és szórakoztató hetet és sok sikert kívánok!
Yann Duytsche

Hétfő
A sülő briós illata, a croissant készítése, a panettone csodája, a financier ruganyossága, a tészták értelmet adnak a mester munkájának. Lenyűgözőek.
Kedd
A bolt egy bemutatóterem, aminek a vásárlók elcsábítása a célja. A figyelemfelkeltés eszközeinek ugyanúgy használjuk tartósabb termékekeinket, mint a kekszek, vagy éppen a frisseket, mint a pohárdesszerteket.
Szerda
A csokoládé, ízének minden erejével és ezernyi árnyalatával biztosította méltó helyét kínálatunkban. Bonbonok, snackek, falatok.
Csütörtök
Ami franciául ‘entremet’-ként ismert, az nálunk a torta, kínálatunk igazi királya. Az ünnepléshez és a társasági eseményekhez. A ‘Passion’-nel az élen, a legnépszerűbb alkotásunkkal.
Péntek
Szakmánk egy másik dimenziója, közelebb a sós konyhához. Szabadság formákban és párosításokban. Az aromák, az árnyalatnyi különbségek, a gasztronómia esszenciája, ami mindenki számára látható.
Szombat-Vasárnap
A cukrászat teljes esszenciája egyetlen falatban - á fleur de peau, vörös bársony, two bitter, És a gyümölcsök minden frissessége ropogós alapon – citrik, aless, con-fusion.

Photo: Vilbo Editores


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Yann Duytsche
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788494632341
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 28 x 2.5 cm
Súly: 2.3 kg
Oldalszám: 280
Ár: 24 990 Ft