Out of my Tree

Midsummer House by Daniel Clifford


« Vissza | Szerzők: Daniel Clifford
  2018. augusztus 23. 08:47

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Az Out of My Tree könyvében elmondja a történetét arról, hogy hogyan vált egy diszlexiás gyermekből, egy csonka családból az ország egyik legjobb séfje.
"Az életem legnagyobb részében szakácsmester voltam. Szinte mindent, amit tudok. Ez az ember vagyok, aki ma vagyok - jó és rossz, boldog és szomorú, helyes és rossz.
Ez az a történet arról, hogyan is jártam utamat, senki sem gondolta volna….., történet egy szakácsról, 2 Michelin csillagról és egy vállalkozásról. Nagyon büszke vagyok rá „, mondja Daniel. A 416 oldalas kiadványa egy nagy formátumú keménykötésű könyv, egy olyan könyv, amely igazságot szolgáltat valakinek, aki kitartásával „megfőzte” a két Michelin csillagot.
A szakácskönyv több mint 140 receptet tartalmaz, a 90-es évek végétől a Midsummer House kezdetétől, egészen a 2 Michelin-csillag összegyűjtéséig, a kóstoló menü sikerességétől a legmodernebb receptekig, amelyeket az étterem ma is felszolgál. A receptek kronologikusan futnak a történetek mellett, és feltárják, hogy az évek során hogyan alakult ki és alakult át a stílusa. Daniel, az ország egyik legelismertebb szakácsának számít, aki megnyerte a Chef's Chef of the 2015/16 AA Awards díját. 

Photo: Meze


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Daniel Clifford
Kiadó: Meze Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781910863299
Nyelv: Angol
Méretek: 22.6 x 27.5 x 2.9 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 416
Ár: 15 990 Ft