Pâtissière Claire Heitzler


« Vissza | Szerzők: Claire Heitzler
  2016. január 17. 15:24

Pâtissière Claire Heitzler

Claire Heitzler cukrász, mesterségét Alain Ducasse mellett, továbbá Párizs legjobb éttermeibe tökéletesítette, úgy mint a Ritz és Lasserre éttermekben. 

Claire Heitzler tányérdesszertjei kifinomultak, légiesen könnyedek, egyben precízek, nőiesen elegánsak elkészítésüknél figyelembe véve az alapanyag szezonalitást.


A szerző különösen szereti a textúra játékokat. Egyetlen kreációba is képes nyers, főtt, emulziós, ganache, sorbet elemeket beépíteni, felhasználni, azzal a céllal, hogy minden alkalommal azonosítható és emlékezetes érzést alkosson a szájban. A most megjelent tányérdesszertes könyvében 30, eddig nem publikus desszertjét ismerteti, számos folyamat ábrákkal, képekkel, instrukciókkal.

 

A csodás beltartalommal rendelkező cukrászkönyv komoly inspiráció, motiváció, és segítség azon cukrászok részére akik nap mint nap tányérdesszerteket készítenek.

A különleges cukrászkönyv csak francia nyelven érhető el.

Photo: Editions du Chéne

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Claire Heitzler
Kiadó: Éditions du Chêne
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Akciós / Kedvezményes
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9782812313554
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 29 x 3.4 cm
Súly: 2.11 kg
Oldalszám: 320
Ár (AKCIÓS): 15 990 Ft helyett: 13 290 Ft