Patisserie Mélanie Dupuis

Master the Art of French Pastry


« Vissza | Szerzők: Mélanie Dupuis
  2018. december 02. 16:38

Patisserie Mélanie Dupuis

A Patisserie minden technikai tudást átad, ami ahhoz szükséges, hogy mesteri módon elsajátítsa a francia cukrászművészet fogásait és saját mesterműveket alkothasson. A 100 recept mindegyike a desszertek keresztmetszeteinek színes rajzaival, a lépéseket bemutató folyamatábrákkal és gyönyörű fotókkal van illusztrálva, nem pusztán azért, hogy inspirálják az olvasót, hanem azért is, hogy demisztifikálják Franciaország legikonikusabb desszertjeit. 


A Patisserie tartalmazza a legalapvetőbb építőköveket, amik kiindulópontnak számítanak a francia cukrászat megértéséhez, a tésztáktól kezdve (omlós tészta, édes tészta, leveles tészta, égetett tészta) a töltelékekig (sodók, krémek, vajkrémek, mousse-ok, ganache-ok és paszták) és dekorációkig (meringue-ek, csokoládé, szószok és cukordekorációk). Egyszerű édességektől, mint a madeleine, a financier és kekszek, összetettebb alkotásokig, mint a Feketeerdő-torta, éclair-ek, croissant-ok, macaron-ok, citromos meringue pite, opera, mocha, croqembouche, charlotte-ok, rum baba.

Photo: Hardie Grant Books


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Mélanie Dupuis
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781743790946
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.6 x 3.5 cm
Súly: 1.98 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 990 Ft