Pepper
From Around the World: Stories & Recipes
A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére.
A bors több, mint 50 aromatikus változatát ismerhetjük meg, beleértve a fehér és a fekete Penja borsot, a Tellicherry-t, a Batak berry-t stb..Ez a könyv gyönyörű részletekben gazdagon ábrázolja a különféle bogyók és borsok egyedi színeit és formáit, aromaprofilokkal, felhasználási javaslatokkal és botanikai elemzésekkel. A lebilincselő fotók lefestik Erwann de Kerros borskutató útjain átélt kalandjait Nepálban, Kamerunban, Indonéziában és Etiópiában. Két prominens francia séf, Didier Edon és Olivier Arlot több, mint 40 recepttel járultak hozzá a könyv sikeréhez. 200 fotójával és botanikai rajzaival, a Pepper: From Around the World: Stories & Recipes egy meghatározó kalauz a világ egyik legjelentősebb fűszeréhez.
Photo: Guillaume Czerw
Termékinformációk
Szerzők: | Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781419729324 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.9 x 28.6 x 3 cm |
Súly: | 1.95 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream
Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával.
Radix
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.