Pepper

From Around the World: Stories & Recipes


« Vissza | Szerzők: Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw
  2018. december 22. 15:43

Pepper

A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére. 


A bors több, mint 50 aromatikus változatát ismerhetjük meg, beleértve a fehér és a fekete Penja borsot, a Tellicherry-t, a Batak berry-t stb..Ez a könyv gyönyörű részletekben gazdagon ábrázolja a különféle bogyók és borsok egyedi színeit és formáit, aromaprofilokkal, felhasználási javaslatokkal és botanikai elemzésekkel. A lebilincselő fotók lefestik Erwann de Kerros borskutató útjain átélt kalandjait Nepálban, Kamerunban, Indonéziában és Etiópiában. Két prominens francia séf, Didier Edon és Olivier Arlot több, mint 40 recepttel járultak hozzá a könyv sikeréhez. 200 fotójával és botanikai rajzaival, a Pepper: From Around the World: Stories & Recipes egy meghatározó kalauz a világ egyik legjelentősebb fűszeréhez.

Photo: Guillaume Czerw

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781419729324
Nyelv: Angol
Méretek: 21.9 x 28.6 x 3 cm
Súly: 1.95 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 290 Ft