Percorsi

Angol-Olasz nyelvű kiadás


« Vissza | Szerzők: Gianluca Fusto
  2018. szeptember 12. 15:06

Percorsi

Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.


Könyvében az extrém grafikai elegancia és a kortárs cukrászati technológia hangsúlyozása kerül előtérbe. Receptjei mellett Fusto filozófiája, története és szakmai útja is bemutatásra kerül. A szerző nagy figyelmet fordít a receptek leírására, az egyszerű klasszikusokra, a nagyszerű struktúrákra, amelyek 4 fejezetre tagolódnak: Éttermi tányérdesszertekre, cukrászdáknak szánt mono desszertekre, csokoládékra és fagylaltokra. Minden szakaszban Fusto széles technikai információkkal, gondolatokkal és tanácsokkal látja el az olvasót, amelyek hasznosak és biztosítják a legmegfelelőbb desszert megtervezését, elkészítését. Minden desszertnél kövesse a mise en place listát, a kóstoló hőmérsékleteket, tálalási segédletet és az alapanyag szezonalitást.

 

Gianluca Fusto

Kreatív és szigorú, érzékeny a kortárs fejlesztésekre. Szaktudása, nemzetközi képzései arra ösztönözték őt, hogy dolgozzon ki egyedi projekteket és koncepciókat Olaszországban és külföldön, éttermeknek, butikoknak, luxus szállodáknak. Az ő technikája egy személyes tanulmányon alapul, amely három termék, három textúra, három szerkezet, három hőmérséklet és három szín kifogástalan kombinációján alapul. 2013-ban megírta a "Percorsi" -t, első szakkönyvét, majd a "Le mie 24 ore dolci", amelyet ínyenc, amatőr közönségnek szánt, ezután érkezett a "Crostate”, amelyben klasszikus tarte-okat modern módon újraértelmezett a szakmai közönség számára. Legutóbbi könyvének, a Mono" -nak köszönhetően visszatér a szakember közönséghez, és a stílus, az egyediség, a zsenialitás, a technika és a dizájn példátlan vízióját bemutatva. Szakmai tevékenységét a Gianluca Fusto Consulting tulajdonosaként végzi. Tanácsadással, elemzéssel foglalkozik, továbbá magas szintű képzéséket tart kizárólag szakmai közönsége számára. 2018-ban tervezi a Fusto Milano Atelier megnyitását.

Photo: Carlo Baroni


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Gianluca Fusto
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Sorbet
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788898675784
Nyelv: Olasz-Angol
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 432
Ár: 25 990 Ft