Perfection in Imperfection - Limited Edition

2:am Dessert Bar and 2:am Lab


« Vissza | Szerzők: Janice Wong
  2012. szeptember 02. 23:34

Perfection in Imperfection - Limited Edition

Egyedi látásmód és gondolkodás, figyelem a részletekre, profizmus, így jellemezhetjük Chef Janice Wong desszertjeit. Ez nem egy hétköznapi cukrászkönyv. Az elme és az érzékek feltárása. Az egyes fejezetek erről tesznek tanúbizonyságot: Origins of Taste, Colours of Taste, Textures of Taste és Memories of Taste.


Janice Wong alkotásai, nagyon egyediek, természetes összetevőkből készültek, váratlan és különleges textúrákkal, sok érzelemmel, nosztalgikus ízekkel, melyeknek köszönhetően sok esetben gyermekkorunk ízei köszönhetnek vissza, 21 századi formában, vizualitásban.

 

A szerzőről:

A közgazdasági diploma elvégzése után Janice Wong karrierje az élelmiszeriparra tevődött át. A Le Cordon Bleu gasztronómiai intézet hallgatójává vált 6 évre. Későbbiekben a tanulmányait, tovább fejlesztette és tökéletesítette a világ legjobb éttermeiben, mint például WD-50, Per Se, Alinea, továbbá kapcsolatot ápol számos szakemberrel (Will Goldfarb, Oriol Balaguer, Grant Achatz, Arzak és Pierre Hermé). Elérkezettnek látta az időt, hogy egy egyedi gastro vállalkozásba fektesse tudását, és Szingapúrban, tulajdonosként megnyitotta a 2:am Dessert Bar-t. Ezt követően elindított egy új, kulináris kutatási létesítményt, a 2:am Lab-ot, melynek célja, hogy meghívja a kulináris zseniket, szakembereket a világ minden tájáról, hogy összegyűjtsék, kísérletezzenek új ízekkel, textúrákkal, technikákkal, azzal a szándékkal, hogy forradalmasítsák a kulináris világot. A szerzőt, fiatal kora ellenére a 2011 World Summit Gourmet fesztiválon megválasztották a 2011-es év legjobb cukrászának.

„Törekvés a tökéletességre a tökéletlenségben”.

A kiadvány minden olyan cukrásznak ajánlható, aki szimpatizál a kortárs cukrászattal, és annak professzionális szegmensével.Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Janice Wong
Kiadó: 2:am Lab
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789810809551
Nyelv: Angol
Oldalszám: 135
Ár: 15 990 Ft