Place at the Table

New American Recipes from the Nation's Top Foreign-Born Chefs


« Vissza | Szerzők: Gabrielle Langholtz, Rick Kinsel
  2019. november 02. 16:58

Place at the Table

Ma, néhány ország legizgalmasabb séfje távoli partokról jön, és éttermeik menüjét örökségük ízeivel töltik fel. Ez a könyv negyven legfontosabb, külföldön született szakács ételeivel érkezik, köztük Dominque Crenn, Michael Solomonov, Marcus Samuelsson, Corey Lee, Daniela Soto-Innes és még sokan mások.


Megtanuljuk, hogyan készíti Thai Dang a garnélarákot édes hagymával és vietnami korianderrel, Emma Bengtsson gravlax lazacot lestyánnal, és Miro Uskokovic a magyar palacsinta tortát. Ezek a szakácsok az ország legizgalmasabb éttermeinek konyháját működtetik, és mindegyiknek van egy lenyűgöző története, amelyet el kell mondania.


 

 

A szakácskönyvben szereplő séfek:
Fariyal Abdullahi
Tatsu Aikawa
Emma Bengtsson
Erik Bruner-Yang
Maneet Chauhan
Dominique Crenn
Thai Dang
Carlos Delgado
Hugue Dufour
Diego Galicia
Cezar Gutierrez
Jae-Eun Jung
Ann Kim
Carlo Lamagna
Corey Lee
Edward Lee
Johnny Lee
Binhong Lu
Daniela Moreira
Vansana Nolintha
Charles Olalia
Pichet Ong
Hugo Ortega
Laura and Sayat Ozyilmaz
Norberto Piattoni
Marcus Samuelsson
Peter Serpico
Alon Shaya
Michael Solomonov
Mutsuko Soma
Daniela Soto-Innez
Joseph Sukhendra
Kate Telfeyan
Simone Tong
Miroslav Uskokovic
Harold Villarosa
Fabián von Hauske Valtierra
Shuai Wang
Tunde Wey
Nite Yun


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Gabrielle Langholtz, Rick Kinsel
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783791385181
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 28 x 3.1 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 190 Ft