Pralinen, Fours and Co

Kreative Spitzenpatisserie


« Vissza | Szerzők: Matthias Mittermeier
  2016. december 08. 21:55

Pralinen, Fours and Co

Cukrászok, cukrászdák ékkövei a Pralinék, Petits Four-ok, semmi kétség. Örömmel fogyasztjuk egy kávéhoz, teához kiegészítőként, vagy éppen csak úgy élvezetből, mert rabul ejtenek. A kis falat édesség gyakran ízletesebb, mélyrehatóbb élménnyel kecsegtet, mint egy szelet torta.


Hat rendkívüli cukrászművész összeállt, hogy e témát körüljárja, minden lehetséges szempontból. Christian Hümbs, ízletes-zöldséges kompozícióit mutatja be, René Frank az esztétikát és annak purista stílusát ismerteti termékein keresztül. Nicole Beckmann a nemzeti csapat tagjaként az elegancia birtokosa, Ian Matthew Baker szállódai cukrászként a francia cukrászat képviselője, Andy Vorbusch egy nagy szellemi gondolkodó, akinek azonnal felismerhető cukrász stílusa, és nem utolsósorban Matthias Mittermeier, mérnöki-tervezői precizitással fejleszti édességeit.

 

 

 

 

 

 

 

A kiadvány 70 egyedi kreációt tartalmaz, mely kiterjed a csokoládés édességekre, kekszekre, mályvacukrokra, cukorkákra, gyümölcs zselékre, macaronokra, petit-four-ra egyaránt. A kiadvány gyakorló cukrászoknak ajánlott.

 

Photo: Fabian Sänger / Matthaes Verlag

 

 

 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Matthias Mittermeier
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9783875151329
Nyelv: Német
Méretek: 22 x 28.2 x 2.5 cm
Súly: 1.29 kg
Oldalszám: 232
Ár: 18 980 Ft