Professional Chef 9

The Culinary Institute of America


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America
  2012. február 17. 16:48

Professional Chef 9

"Biblia minden szakács részére" (Paul Bocuse). A CIA /Culinary Institute of America/ tankönyve, a Professional chef alaposan átdolgozott és kibővített kiadás, eleget téve a vendégek és a minőségi gasztronómia által támasztott magas igényeknek, követelményeknek.


A könyv lényeges információkat tartalmaz a táplálkozással, az élelmiszer-és konyhai higiénés biztonsággal, valamint eszközökkel és az összetevőkkel kapcsolatosan. Továbbá közel 900 klasszikus és modern receptet tartalmaz, 800 gyönyörű fényképpel illusztrálva 131 recept formulát, alapvető technikákat és útmutatókat, hogy a szakácsok érthetően, lépésről –lépésre hogyan is készítsék fel a mise en place-t. Professional Chef, 9.-ik kiadása tanulságos, érthető szövegével, fényképeivel, szerkezetével az olvasóját tanulásra inspirálja-készteti. Átfogó betekintést ad az amerikai kontinens, Ázsia és Európa gasztronómiai hagyományiba, leggyakrabban használt alapanyagaiba, ezáltal, a jövőre nézve fontos információkhoz jutunk. Teljes értékű szakkönyv, gyakorló és kezdő szakács számára egyaránt ajánlható. Az új, 9-ik kiadás tartalmaz néhány új fejezetet, bemutatásra kerülnek az új főzési technológiák, úgy mint a sous-vise, és a tányérdesszertek is egy külön fejezetet foglalnak el. Az új fejezetek hivatottak lefedni az új, modern ismereteket, technológiákat, és egyben az alapvető felmerült kérdésekre, felismerésekre szakértői választ adjon.

A könyv értékét bizonyítja, hogy Thomas Keller, Paul Bocuse, Eric Ripert, Alfred Portale, Michael Ruhlman és Anthony Bourdain ajánlja.

 

A kiadó súlyos, indokolatlan egész Európára értendő áremelése (4-5 szörös) miatt a Wiley kiadó könyveinek forgalmazását határozatlan időre felfüggesztem. Amint megváltozik a kiadó ár képzése, ismételten elindítom a kiadványok forgalmazását, értékesítését. Antonio Fekete (Cookbooks.hu)


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: The Culinary Institute of America
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9780470421352
Nyelv: Angol
Oldalszám: 1232