Professional Chef 9

The Culinary Institute of America


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America
  2019. október 25. 21:10

Professional Chef 9

"Biblia minden szakács számára" (Paul Bocuse). A CIA - Culinary Institute of America tankönyve, a Professional chef alaposan átdolgozott és kibővített kiadása, eleget téve a vendégek és a minőségi gasztronómia által támasztott magas igényeknek, követelményeknek.


A könyv lényeges információkat tartalmaz a táplálkozással, az élelmiszer és konyhai higiénés biztonsággal, valamint eszközökkel és az összetevőkkel kapcsolatosan. Továbbá közel 900 klasszikus és modern receptet tartalmaz, 800 gyönyörű fényképpel illusztrálva 131 recept formulát, alapvető technikákat és útmutatókat, hogy a szakácsok érthetően, lépésről – lépésre hogyan is készítsék fel a mise en place-t. Professional Chef, 9.-ik kiadása tanulságos, érthető szövegével, fényképeivel, szerkezetével az olvasóját tanulásra készteti. Átfogó betekintést ad az amerikai kontinens, Ázsia és Európa gasztronómiai hagyományaiba, leggyakrabban használt alapanyagaiba. Teljes értékű szakkönyv, gyakorló és kezdő szakács számára egyaránt ajánlható. A 9-ik kiadás tartalmaz néhány új fejezetet, bemutatásra kerülnek az új főzési technológiák, úgy, mint a sous-vide, tányérdesszertek is egy külön fejezetet foglalnak el. Az új fejezetek hivatottak lefedni az új, modern ismereteket, technológiákat, és egyben az alapvető felmerült kérdésekre szakértői választ adjon.


Az oktató kiadvány újból kapható, de csak limitált példányszámban !


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: The Culinary Institute of America
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek, Sous-Vide, CIA - Culinary Institut of America
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9780470421352
Nyelv: Angol
Méretek: 22.2 x 27.8 x 6 cm
Súly: 3.53 kg
Oldalszám: 1232
Ár: 23 990 Ft