Pure Nature

"Tiszta Természet"


« Vissza | Szerzők: Nils Henkel
  2012. május 27. 21:10

Pure Nature

Nils Henkel szakácskönyve, a PURE NATURE "Tiszta természet". A 19 Gault Millau pontos chef és a 2 Michelin csillaggal kitüntetett éttermét Németország egyik legjobb gourmet éttermeként tartják számon.


Nils Henkel különösen sokat használja a gyógynövényeket és egyben aromatizál, kedvenc alapanyagai közé tartoznak a halak és tenger gyümölcsei. Tökéletesen kiegyensúlyozott konyhai stílus jellemzi Henkel konyháját, játszik a különböző ízekkel, textúrákkal és a hőmérsékletekkel. A kifinomult alkotásai tiszták, nettek, hamisítatlan íz kombinációk és párosítások jellemzik, fogyasztásuk óriási meglepetést okoznak. Elkészítésükhöz a természetben található legjobb minőségű fűszereket, aromás virágokat, alapanyagokat használja.

A kiadvány 10 fejezetből áll, melyek felölelik a szezonokat, majd bemutatásra kerül egy nagyon kreatív vegetáriánus menü, folytatódik a tenger, az ínyenc „gourmet”, a gyógynövény, a regionalitás, majd végül az édesség fejezeteivel. A kiváló nagyméretű fényképeket Thomas Ruhl a híres élelmiszerfotós készítette. A séf éveken keresztül a 3 Michelin csillagos Dieter Müller Restaurant „Lerbach” konyhafőnökeként vált ismertté, egészen 2010-ig, amikor is az éttermet teljesen új külsővel és új névvel látták el: Lerbach Gourmet Restaurant.

Innentől egy új korszak kezdődött, a Henkel korszak.Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Nils Henkel
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9783771644499
Nyelv: Német
Oldalszám: 312
Ár: 19 780 Ft