Riz


« Vissza | Szerzők: Frédéric Anton, Christelle Brua
  2017. augusztus 15. 17:27

Riz

Frédéric Anton, a Pré Catelan 3 Michelin-csillagos séfje, a Meilleur Ouvrier de France (MOF) cím birtokosa és Christelle Brua, az étterem főcukrásza, az ’Év cukrásza’ cím nyertese, 100 rizsközpontú, édes és sós receptet gyűjtött össze.


Levesek, saláták, rizottók, paella-k, piláfok, rizstorták, tejberizsek – finomabbnál finomabb ételek, amikben egy dolog közös: a rizs. E könyv oldalain megismerkedhet 100 módozattal, egy egész világon megbecsült gabonaféle változatos elkészítésére.

Photo: Editions du Chêne



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Frédéric Anton, Christelle Brua
Kiadó: Éditions du Chêne
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-2812310805
Nyelv: Francia
Oldalszám: 288
Ár: 10 490 Ft