Robata

Japanese Home Grilling


« Vissza | Szerzők: Silla Bjerrum
  2018. július 27. 12:14

Robata

A Robata annyit tesz, mint ‘nyílt tűzön főzni’. Nevét attól a faszenes grilltől kölcsönzi, amit halnyársak, tenger gyümölcsei, hús és szezonális zöldségek sütésére használnak Japánban. Ez a gyönyörűen illusztrált könyv bevezeti az olvasót a japán konyha művészetébe és megtanítja, hogyan süssön otthonában, akár autentikus robata grillt, kerti grillt vagy a sütő grillfunkcióját használva.


Válasszon klasszikus yakitori (nyársakon sült csirke) vagy hagyományos japán robata-halételek közül, mint a Miso-s fekete tőkehal vagy vegetáriánus robata fogások varázslatos választékából. Kísérőnek válogathat hagyományos köretek, savanyúságokból és saláták közül. Mindezt megtalálja ebben a kalauzban a Japán lassú tűzön való grillezés világában.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Silla Bjerrum
Kiadó: Jacqui Small
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781911127345
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 25 x 2.3 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 224
Ár: 8 190 Ft