Rogan

The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Simon Rogan
  2018. december 18. 15:00

Rogan

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.


Simon a cumbriai két Michelin-csillagos étterem, a L’Enclume tulajdonosa és konyhafőnöke, ami megnyerte a The Good Food Guide legjobb étteremnek járó díját az elmúlt négy évben. A BBC2 csatorna Great British Menu műsorának első helyezettje, mentor a MasterChef tv-sorozatban és a GQ magazin Chef of the Year (Az év séfje) díjának nyertese 2018-ban. Rogan a 16 évvel ezelőtt alapított L’Enclum mellett, Cartmel falvában üzemelteti a Rogan & Co-t, laza környékbeli éttermét; az Aulis-t, a séfasztalos kutatókonyháját és az Our Farm-ot, ahol a konyhai csapat dönti el, mit termeljenek, mikor szüreteljék le és hogyan készítsék el, lehetővé téve Simonnak, hogy új szintet határozzon meg a felhasznált alapanyagok kaliberét illetően. Londonban van a Roganic, ami betekintést enged a cartmel-i munkába és az Aulis London, egy 8-férőhelyes séfasztal, ami exkluzív, premier előtti élményt ad olyan ételekkel, amik később a Roganic étlapjára kerülnek.

Simon egyedi pozíciójából adódóan olyan meghatározó művet alkotót, ami megváltoztatja a szakácskönyvek hangvételét. Tökéletesen kommunikálja konyhája filozófiáját - kizárólag szezonális, termesztett vagy gyűjtögetett alapanyagok felhasználásával készít felejthetetlen ételeket. Az innovatív főzés akkor mutatja legjobb oldalát, ha a helyi alapanyagokat kreativitással és szenvedéllyel használjuk.

Simon könyve olyan recepteket mutat be, amik mindenki számára, mindenhol elérhető, kifogástalan alapanyagokat használ, az Our Farm életének és Cumbria tájainak élettel teli képeivel kísérve

Photo: Cristian Barnett

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Simon Rogan
Kiadó: Harper Collins
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780008232726
Nyelv: Angol
Méretek: 23.6 x 28.6 x 3.1 cm
Súly: 1.53 kg
Oldalszám: 304
Ár: 8 890 Ft