Room for Dessert


« Vissza | Szerzők: Will Goldfarb
  2018. március 23. 14:51

Room for Dessert

Az első könyv, ami reflektorfénybe helyez egy olyan innovátort, akinek alkotásai új ízeket és technikákat egyesít izgalmas, párját ritkító módon. Ezáltal felkerült a világ kulináris térképére és étterme az egyik legfelkapottabb desszert-úti célnak számít a földön.


Az egyszerű receptek szekciója azt hangsúlyozza ki, hogy lenyűgöző desszertjeinek alapja az ismerős ízekben rejlik. A folyamatokat lépésenként bemutató fotóknak hála otthon is elkészíthetünk bármit a chocolate chip cookie-tól a vanília fagylaltig, majd átváltoztathatjuk ezeket a kedvenceket valami igazán különlegessé. A könyv a tapasztaltabb szakembereknek és az otthon főzőknek is ajánlható, és mindazoknak, akik keresik a kihívásnak számító recepteket és a kreatív inspirációt egyaránt.

 

 

A könyvről

A meghatározó kalauz a cukrászati tökéletességig, az elBulli egykori cukrászséfjének Bali-n található étterméből. Will Goldfarb egy olyan desszertmenüt és csúcsszintű cukrászmunkát mutat be a Room4Dessert-ben, Ubud-ban, Balin, amit a helyi alapanyagok és környezet ihletett. Ebben, legelső könyvében, aminek előszavát Albert Adriá írta, Goldfarb felhúzza a függönyt kreativitásáról, bemutatva a folyamatokat, amik kimagasló desszertjeinek alapját képezik, felfedve ízeket, állagokat és aromákat. Az otthoni szakácsok is mesteri szinten elsajátíthatják az alaprecepteket a lépéseket bemutató fotóknak hála, majd beléphetnek az író kreatív világába, hogy lássák, hogyan lehet a mindennapiból lenyűgöző mesterművet varázsolni.

Az íróról

A szakma hivatásosai és kollégái által is elismert Will Goldfarb olyan nagy nevek konyháin dolgozott, mint Ferran Adriá, Testuya Wakuda, Paul Liebrandt és Morimoto. New York államából származik, és a Le Cordon Bleu-ben tanult mielőtt az elBulli-ban kezdett dolgozni. Eredetileg New York-ban nyitotta meg a Room4Dessert-et mielőtt átköltöztette Ubudba, Bali szigetére.

Photo: Phaidon

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Will Goldfarb
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714876405
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 29 x 2.5 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 272
Ár: 12 190 Ft