Barion Pixel

Sawada Coffee Style


« Vissza | Szerzők: Hiroshi Sawada
  2017. november 17. 16:27

Sawada Coffee Style

A Sawada Coffee egy független kávézó Chicagoban, ami 2015-ben nyitott; a Food & Wine magazin úgy jellemzi, mint az egyik legjobb kávézót Chicago-ban, és a Paste magazin, mint A tíz legkirályabb független kávézók egyikét, a nyugati és a keleti part között. 


A tulajdonos, Hiroshi Sawada egy nemzetközi elismertségnek örvendő barista. Miután megnyerte a Latte Art World Championship-et, arra vállalkozott, hogy független kávézót nyit Tokió központjában, számos jelentős kávézólánc egységei és hagyományos japán teaházak között. Ebben a könyvben megosztja titkait arról, hogyan hozzunk létre sikeres kávézót és hogyan vonzzuk be a vásárlókat akkor is, ha körülvesz a konkurencia. A kávéházi management minden szempontját vizsgálja – a koncepció felállítását, a belsőépítészetet, gépeket, eszközöket, itallapot, módszereket és a brandinget, a személyzet képzését és a kifogástalan kiszolgálás fontosságát.

 

Az íróról

Hiroshi Sawada a Chicago-i Sawada Coffee barista-tulajdonosa. 2008-ban az első ázsiai barista világbajnok lett a Seattle-ben tartott Latte Art World Championship-en, a legmagasabb pontszámot elérve. Ezután nyitotta meg a ’STREAMER COFFEE COMPANY-t” Tokió Shibuya negyedében. 2015-ben az Egyesült államokba költözött és megnyitotta a Sawada Coffee-t Chicagoban.

Photo: Kevin J. Miyazaki

OUT of STOCK 

Photo: Kevin J. Miyazaki


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hiroshi Sawada
Kiadó: Trans World Japan Inc.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9784862561879
Nyelv: Angol
Méretek: 18.2 x 25.7 x 1.3 cm
Súly: 0.32 kg
Oldalszám: 144
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

The Silver Spoon Classic

The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.


Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash