Sawada Coffee Style
A Sawada Coffee egy független kávézó Chicagoban, ami 2015-ben nyitott; a Food & Wine magazin úgy jellemzi, mint az egyik legjobb kávézót Chicago-ban, és a Paste magazin, mint A tíz legkirályabb független kávézók egyikét, a nyugati és a keleti part között.
A tulajdonos, Hiroshi Sawada egy nemzetközi elismertségnek örvendő barista. Miután megnyerte a Latte Art World Championship-et, arra vállalkozott, hogy független kávézót nyit Tokió központjában, számos jelentős kávézólánc egységei és hagyományos japán teaházak között. Ebben a könyvben megosztja titkait arról, hogyan hozzunk létre sikeres kávézót és hogyan vonzzuk be a vásárlókat akkor is, ha körülvesz a konkurencia. A kávéházi management minden szempontját vizsgálja – a koncepció felállítását, a belsőépítészetet, gépeket, eszközöket, itallapot, módszereket és a brandinget, a személyzet képzését és a kifogástalan kiszolgálás fontosságát.
Az íróról
Hiroshi Sawada a Chicago-i Sawada Coffee barista-tulajdonosa. 2008-ban az első ázsiai barista világbajnok lett a Seattle-ben tartott Latte Art World Championship-en, a legmagasabb pontszámot elérve. Ezután nyitotta meg a ’STREAMER COFFEE COMPANY-t” Tokió Shibuya negyedében. 2015-ben az Egyesült államokba költözött és megnyitotta a Sawada Coffee-t Chicagoban.
Photo: Kevin J. Miyazaki
OUT of STOCK
Photo: Kevin J. Miyazaki
Termékinformációk
Szerző: | Hiroshi Sawada |
Kiadó: | Trans World Japan Inc. |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9784862561879 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.2 x 25.7 x 1.3 cm |
Súly: | 0.32 kg |
Oldalszám: | 144 |
Ár: |
7 890 Ft (7 514 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
The Italian Cookery Course
Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
The Silver Spoon Classic
A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Oren
Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.