Seafire-Zeevuur

Willem Hiele


« Vissza | Szerzők: Willem Hiele
  2019. december 02. 14:27

Seafire-Zeevuur

„Willem Hiele a nemzetközi gasztronómia kiemelkedő csillagának autentikus észak-tengeri konyhája”


Willem Hiele séf szülei halászházát alakította át étteremmé, mely a belga polderekben található, így létrehozva egy egyedi, autentikus, hiteles belső légkört.
A tűz, a természet és a helyi termékek elengedhetetlenek Hiele minimalista konyhájában, amelyekből következetesen meglepő ízek sokféleségét hozza létre. Mindegyik étel összetett, ugyanakkor mindig a lényegre törekszik. Az összetevők tiszta és csak minimális kezelést kapnak, csak, amire szükségük van, hogy a teljes aromájuk tökéletesek maradjanak.
Willem Hiele konyhájában a helyi termékek kulcsfontosságúak. Ostendből és egy nyolc generációs tengeri halászcsaládból származik. Hiele a tenger és környéke tiszta természeti erejét hozza konyhájába és az ihletet is helyileg keresi, ételei formavilága modorosság nélküliek. Ezért nem meglepő, hogy Willem Hiele mind a Michelin, mind a Gault & Millau kalauztól dicséretet kapott.
A könyv Evelien Rutten szövegeivel, eredeti receptekkel és Willem Hiele ételtörténeteivel, valamint Pieter D'Hoop hiteles fotóival angol-holland kétnyelvű változatban.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Willem Hiele
Kiadó: Uitgeverij Kannibaal
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789463887113
Nyelv: Angol
Oldalszám: 248
Ár: 17 490 Ft