Secrets de cuisiniers

135 Cours en pas á pas


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2019. április 27. 15:25

Secrets de cuisiniers

Sajátítsa el mesteri módon a klasszikus francia konyha alapjait a francia gasztronómia legnagyobb neveinek, Paul Bocuse, Alain Ducasse, Michel Guérard, Jean-François Piège, Anne-Sophie Pic és Joël Robuchon 135 receptjével.


Hála a technikákat lépésenként bemutató illusztrációknak, félelem nélkül belekezdhet az emblematikus ételek elkészítésének, legyenek azok egyszerűbbek vagy technikásabbak, hagyományosak vagy a legnagyobb francia séfek címerételei.
Lyoni saláta, hercegnő gratin, sült báránycomb és bouillabaisse, füstölt tanyasi galamb, natúr tengeri sügér, vargányás rizottó, hízott máj terrine szarvasgombával: egy teljes képzés a tökéletes konyhai repertoárhoz!
Hála az alapanyagok típusai alapján fejezetekre osztott recepteknek, ez a tankönyv egy valódi gyakorlati útmutató, könnyedén és minden alkalomra hasznos segédlet. Végre képes lesz megküzdeni a legnagyobb séfek receptjeivel is!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782841238668
Nyelv: Francia
Méretek: 20.1 x 25.5 x 4.2 cm
Oldalszám: 591
Ár: 12 990 Ft