Secrets de pâtissiers

180 cours illustrés en pas à pas


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé, Claire Heitzler
  2019. március 30. 13:03

Secrets de pâtissiers

Sajátítsa el mesteri módon a francia cukrászat alapjait receptről receptre, majd készítse el a legnagyobb séfek, Pierre Hermé, Christophe Adam, Philippe Conticini, Claire Heitzler, Jean-Paul Hévin, Pierre Marcolini és Christophe Michalak emblematikus fogásait.


Gyakoroljon a 40 alaprecepttel, amik a klasszikus cukrászat talapzatát képezik: édes omlós tészta, leveles tészta, meringue, égetett tészta, brióstészta, ganache… Készítsen el 140 felejthetetlen desszertet a francia cukrászelit tollából, legyenek azok egyszerűek vagy technikásabbak: piték, macaron-ok, kreatív desszertek, éclaire-ek, réligieuse-ök, baba-k, charlotte-ok, madeleine-ek és torták és még számtalan más édesség.
Ennek a 180, lépésről lépésre illusztrált leckének hála képes lesz megküzdeni a cukrászat legnagyobb neveinek receptjeivel is.

 

 

Közreműködő cukrászok:

Pierre Hermé
Christophe Adam
Philippe Conticini
Claire Heitzler
Jean-Paul Hévin
Pierre Marcolini
Christophe Michalak

Photo:Ducasse Editions

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Pierre Hermé, Claire Heitzler
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2015
ISBN: 978-2841238033
Nyelv: Francia
Méretek: 19.8 x 25.4 x 4.5 cm
Oldalszám: 643
Ár: 12 990 Ft