Siete - Seven Masters of Spanish PatisserieSiete - Seven Masters of Spanish Patisserie

A kortárs spanyol cukrászat hét kiváló szakembere a főszereplője, ennek a kiváló professzionális cukrászkönyvnek. Hét személyiség, hét szakember, hét eltérő stilus, akik keményen megdolgoztak a sikerért.


Ők határozottan nagy mesterei Spanyolország mai, modern cukrászatának. Mind a hét mestercukrász bizonyított  szakmaiságával, saját stílusával, a kreativitásával, és egyben hozzájárultak az ágazat fejlődéséhez, reformálásához, amit Spanyolországban úgy neveznek, hogy Új spanyol cukrászat.

Paco Torreblanca az eredetiség, a kezdet, aki kétségtelenül megelőzte a korát. Ő az atyja a modern cukrászatnak Spanyolországban, és egyben az egyik legelismertebb név az egész világon.

 

Oriol Balaguer a művészi cukrászat, művelője, fejlesztője. Könyvszerző és tervező a Barcelonában, Madridban, Tokióban és Riyadh-ban található cukrászataiban.

Jordi Pujol a praktikum, a funkcionalitás, az egyszerűség, egyedi értékrenddel. Ő az építészet, a racionalitás, és az egyenes vonal stílus követője.

Ramon Morato a Csokoládé elméleti és gyakorlati tudásának birtokosa, helyi királya. Ő a bölcsesség, a tudás.

Carles Mampel egy megtestesült szakács, mind az édes, mind a sós receptek elhívatott rajongója, művelője. Spontán kreativitás, ösztönösség.

Miguel Sierra, fogalom a cukrászatban, a fúzió, a környezet, és az örök keresés, így jellemezhetjük.

Jacob Torreblanca a jövő, a szakmai fejlődésnek-folyamatosságnak biztosítása, állandó szakmai képzések életbentartása. Szakmai kiadványok állandó társszerzője. Mindegyikükben van valami közös - mindannyian a legjobb kézműves cukrászcím birtokosa Spanyolországban (MMAPE). A spanyol kortárs cukrászat, rajongóinak ajánlom ezt a szakmai berkekben is kuriózumnak számító könyvet. Az angol-spanyol kétnyelvű cukrászkönyv tartalma bizonyítja, hogy milyen változó, sokszínű, és fejlődőképes a cukrász ágazat.
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Paco Torreblanca, Ramon Morató, Jordi Pujol, Carles Mampel, Miguel Sierra, Jacob Torreblanca, Oriol Balaguer
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv
Kiadás éve: 2009
ISBN: 9788493758400
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29.5 x 3 cm
Súly: 2.19 kg
Oldalszám: 327
Ár: 21 190 Ft