Signature

Aan de Poel Restaurant / Inspirációs album


« Vissza | Szerzők: Stefan van Sprang
  2017. augusztus 26. 14:40

Signature

A Signature kötelező darab a konyhaművészet megszállottjainak. Gyönyörű emlék az Aan de Poel étterem 10 évéről. A könyv limitált kiadású, egyedülálló borítóval van ellátva és minden darab számozott. Minden borítót kézzel festett a tulajdonos-séf, Stefan van Sprang.


SIGNATURE DISH
A Purple Rain (Lila Eső), Magical Duckbreast (Varázslatos Kacsamell), Pink Squid (Rózsaszín Tintahal - néhány az Aan de Poel fenomenális ételei közül. Ezeket az ételeket rendkívüli precízióval és részletgazdagon fotózta Maurice Fransen. Fényképei káprázatosan ragadta meg az Aan de Poel alkotásainak lényegét.

 


 

BEHIND THE SCENES
Ami miatt közvetlenül otthon érzik magukat a vendégek, amikor az Aan de Poel-be látogatnak, az, hogy minden és mindenki yin és yang. A személyiségek és készségek kiegészítik egymást. A könyv bevisz a kulisszák mögé, bemutatva a konyhai csapat keménymagját, barátokat és törzsvendégeket, akik megosztják gondolataikat és (titkos) emlékeiket.


CHEF’S TOP 10
Az állandó étlap mellé az Aan de Poel minden harmadik héten új havi étlapot mutat be. A tulajdonos-séf Stefan van Sprang bemutatja saját módszerét, aminek segítségével étlapot alkot 10 kedvenc alapanyagából. Az étteremvezető Robbert Veuger bemutatja a borok iránt táplált szerelmének szaftos részleteit.


(!) Fogadja szeretettel a Cookbooks forgalmazásában a 2 Michelin csillagos étterem különleges művészi, egyedülálló inspirációs, fényképes, "album" könyvét. Fontos tudnia, hogy a kiadvány limitált példányszámban jelent meg, és csak néhány darab kapható!

Photo: Aan de Poel / Maurice FransenKapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Stefan van Sprang
Kiadó: Aan de Poel Restaurant
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-90-821654-7-0
Nyelv: Angol
Oldalszám: 204
Ár: 32 890 Ft