Simple Nature

150 New Recipes for Fresh, Healthy Dishes


« Vissza | Szerzők: Alain Ducasse, Paule Neyrat, Christophe Saintage
  2017. augusztus 17. 13:54

Simple Nature

Egy gyűjtemény mindenki számára, akit érdekel egy egészségesebb, könnyedebb alternatíva a hagyományos francia konyhára. A ’Simple Nature’ egyszerű, könnyű francia receptjeivel az organikus, helyi és fenntartható alapanyagokra fókuszál.


Alain Ducasse ’Nature’ szakácskönyv-sorozata a mindennapok egészséges étkezését egyaránt teszi egyszerűvé és élvezetessé. Ducasse eloszlatja a tévhitet, hogy a francia ételeket bonyolult technikák, időigényes receptek és korlátlan mennyiségű vaj és tejszín határozzák meg. Paul Neyrat dietetikussal és Christophe Saintagne séffel karöltve megmutatja, hogy az egyszerűségre törekvés egyenlő a fenntartható, szezonális, ízletes és tápláló francia ételek nyújtotta örömök újrafelfedezésével.
A receptek elsősorban és legfőképp finomak és egészségesek, tiszteletben tartják a természeti erőforrásokat és nagy hangsúlyt fektetnek a fenntartható módszerekre – ez az, amiért kisebb szerepet kap az ételekben az állati fehérje (ugyanúgy, mint a só és a cukor is) a zöldségek, hüvelyesek és gabonafélék javára. A hal és a hús csak másodhegedűs – ha egyáltalán szerepet kapnak, a legtöbb recept vegetáriánus. Ez a kötet átfogó szemlélettel közelíti meg az étkezéseket, tippeket, ötleteket ad a maradékok kreatív felhasználására és a konyhai felesleg lecsökkentésére.


Az írókról
Alain Ducasse generációjának egyik leghíresebb séfje. Ő az első séf a világon, akinek éttermei 3 Michelin-csillagot kaptak két különböző városban. Paule Neyrat dietetikus, élelmezési szakértő és író. Christophe Saintage az Alain Ducasse au Plaza Athénée konyhafőnöke.

Photo: Rizzoli

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Alain Ducasse, Paule Neyrat, Christophe Saintage
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780847858750
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 25 x 4 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 380
Ár: 9 890 Ft