Slow Fire

Mastering New Ways to Braise, Roast, and Grill


« Vissza | Szerzők: Justin Smillie, Kitty Greenwald
  2016. június 21. 19:01

Slow Fire

A ropogósra sütés, a lassú tűzön sütés zúgása, a lassú hőkezeléssel sütés. Justin Smillie neve garancia, ha a hővel és idővel való kifinomultság alapos ismeretéről beszélünk. A könyvben az Upland ünnepelt séfje ismerteti a párolás, sütés és grillezés alapvető technikáit - segít, hogyan lásd őket új szemmel és tanuld meg a szabályait, hogy aztán megszeghesd azokat.


A fejezetek az alapvető módszerekkel kapcsolatos tanulságok részletes leírásával kezdődnek, ezt követően a receptek és a technikák variációinak leírásával folytatódnak, a pára arányának alakításával, a hő erősségének intenzitásával és az elvárt folyamatok megváltoztatásával fejeződnek be.

A technikák néha meglepőek, mint a csirkelábak párolása egy olyan lében, mely egy serpenyő pirospaprikával történő túlzsúfolásával készült.

Néha az eredmények hihetetlenek, mint a borsréteggel bevont porhanyós borda, mely először a bordák párolásával készül. A könyv a részletekben elmerülés öröméről szól, a “szabad kézzel “ főzésről, arról, hogy megtanuljunk úgy érezni és tapintani, érzékelni, mint egy modern mesterszakács.

A szerzőkről

Justin Smillie, az elismert Upland séf-partnere New York Cityben, tizenéves korában kezdte karrierjét. Mielőtt a városi-rusztikus kedvenc, a Barbuto séfje lett, dolgozott a Mercer Konyhában és a Gramercy Tavernben is. Az Il Buco Alimentari e Vineria séfje is volt, ahol három csillagot nyert el a New York Times-tól.

Kitty Greenwald a Slow Fast Food rovatvezető a Wall Street Journalnál. Főzött Portugáliában, Franciaországban és Olaszországban. Volt egy vendéglátó vállalkozása New Yorkban, közreműködött a Real Simple magazinnál, dolgozott a Slow Food Nation-nél, valamint tagja volt a Montalvo Arts Centernek.

 

Photo: Clarkson Potter Publishing

(Csak előrendelésre)

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Justin Smillie, Kitty Greenwald
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9780804186230
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 26 x 3.5 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 320
Ár: 10 190 Ft