Sous Vide - Better Home Cooking


« Vissza | Szerzők: Hugh Acheson
  2019. október 31. 17:47

Sous Vide - Better Home Cooking

Függetlenül attól, hogy tűzzel és serpenyővel dolgozik, a nagypapa lassú tűzhelyével vagy a legmodernebb sous-vide technológiával, Hugh Acheson azt akarja, hogy a főzés könnyebbé, szórakoztatóbbá és ízletesebbé váljon. 


A sous-vide egy módszer, amikor az alapanyagokat műanyag vákuum zacskókba vagy üvegedényekbe zárják (Glass jar), majd precíz, hőmérsékleten szabályozott vízfürdőben főzik. A módszert eredetileg a csúcsminőségű éttermek szakácsai számára fejlesztették ki, de Hugh segít, hogy bevezesse és használhassa otthonában, saját konyhájában.
A sous-vide szépsége az egyszerűség és következetesség - minden alkalommal könnyedén elkészíthet egy médium steak-et vagy egy hal darabot. A módszer kreatív titkainak feltárásához Hugh megmutatja, hogyan lehet a legjobban befejezni a steak-et, miután kijött a vízfürdőből, továbbá megmutatja, hogy mely ételek készíthetők extra hosszú, extra lassú főzéssel, és megnyitja a zöldségek egész világát a leginkább ismert technológiának köszönhetően. A kiadvány 90 kreatív receptet tartalmaz.

Photo:Crown Books for Young Readers

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Hugh Acheson
Kiadó: Crown Books for Young Readers
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sous-Vide
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781984822284
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.8 x 2.6 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 288
Ár: 8 990 Ft