Spain The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
  2016. október 06. 14:51

Spain The Cookbook

Több mint 40 évvel ezelőtti, első megjelenése óta spanyol szakácsok támaszkodtak erre a könyvre, az otthoni hagyományos spanyol konyha bibliájára. Eredeti címéhez hűen (1080 konyhai recept) hiteles spanyol receptek átfogó gyűjteményét tartalmazza, bemutatva mindent a tortillától kezdve a bacalaóig.


Az egyszerű, könnyen követhető receptek mellett étlaptervek, főzési tanácsok és szójegyzékek gazdagítják ezt a kötetet. Teljes terjedelmében kifejezetten a kiadvány számára készített fényképek és több mint 500 illusztráció díszítik, a neves spanyol grafikus és illusztrátornak, Javier Mariscalnak köszönhetően. 

Ez a nagy sikerű klasszikus egy barátságos, könnyen értelmezhető darab a spanyol konyhát szeretők és főzők számára. Minden spanyol ételt bemutat, amit valaha is el akarhatunk készíteni.

50 évet átívelő gasztro-írói karrierjével Simone Ortega a legfőbb szaktekintélynek számított a hagyományos spanyol konyhát illetően, számtalan újságban és magazinban működött közre cikkekkel és receptekkel. Inés Ortega számtalan szakácskönyvet írt, édesanyjával együtt alkották ezt a könyvet, az eredeti, klasszikus otthoni spanyol ételek bibliájának első angol fordítását.

„Ez egy történelmi könyv azoknak, akik egyaránt kívánják táplálni a lelket és a gyomrot.” Ferran Adria, Guardian

Photo: Phaidon Press

 
 
 
 
Photo: Phaidon Press
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Simone Ortega, Inés Ortega
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780714872445
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 6 cm
Súly: 2.36 kg
Oldalszám: 976
Ár: 10 190 Ft