Super Sourdough

The foolproof guide to making world-class bread at home


« Vissza | Szerzők: James Morton
  2019. augusztus 31. 19:53

Super Sourdough

A kovászos kenyérkészítés újból reneszánszát éli, egyre többen a finomabb, természetesebb alternatívát választják a feldolgozott fehér kenyér helyett, és sokan szeretnék saját maguk megsütni.


A házi készítők számára a kovász a vágyakozó kenyérsütő igazi próbája. Nyúlós, finom, minden vekni egyedi. És nagyon sok buktatója van, amelyeket el kell kerülni. Sokkal több, mint egyszerű étel: a kovász egy tudomány.
Tehát ki lenne jobb, mint Dr. James Morton, a sütés tudora és az erjesztés fanatikusa, hogy elmagyarázza az alapokat mind a kezdők, mind a tapasztalt pékek számára? James kezdve az indulással, a lisztekkel és a hidratálással egészen a dagasztásig, formázásig, emelkedésig, vágásig és sütésig elmagyarázza, hogyan lehet elérni a tökéletes kérget és morzsát.
Több mint 40 kovászos recepttel, beleértve az alapvető kenyeret és tekercset, baguettet, bagel-t és zsemlét, áttekinthető lépésről lépésre, hibaelhárítási tippekkel és magyarázatokkal arról, hogy mi működik és miért, a Super Sourdough az új kézikönyv, amelyet a pékek mindenütt vártak.

Photo: Quadrille

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: James Morton
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781787134652
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 24 x 2.5 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 256
Ár: 7 290 Ft