SUQAR

Desserts and Sweets from the Modern Middle East


« Vissza | Szerzők: Greg Malouf, Lucy Malouf
  2018. december 19. 20:54

SUQAR

A SUQAR (ami arabul cukrot jelent) több mint 100, közel-keleti ízek ihlette édes ínyencség - pudingok, péksütemények, fagylaltok, kekszek, torták, kandírozott gyümölcsök és magvak - receptjét mutatja be.


A Közel-Keleten hagyományosan nem étkezések után fogyasztanak édességeket (ilyenkor gyümölcsöket szolgálnak fel) hanem reggel, az étkezések közötti kávé mellé vagy vallási ünnepeken. Az ilyen édes apróságok repertoárja végtelen. Greg Malouf séf ismerete a hagyományos receptekről, ízekről-és alapanyagokról páratlan, amit európai konyhai tapasztalataival társított, hogy ínycsiklandozó desszertkülönlegességeket készítsen a nyugati közönségnek.
A könyv 10 fejezete a következőkre fókuszál: Gyümölcs, Tejtermék, Fagyos édességek, Torták, Kekszek, Péksütemények, Fánkok, Olajban sült édességek és Palacsinták, Halva és Cukrászat, Befőttek és Italok.
Greg Malouf, a modern közel-keleti konyha nagymestere, a tradicionális édes recepteket és ízeket (fűszereket, virágvizeket és más édes esszenciákat) mesés új csavarokkal kombinálja, hogy Ön is elkápráztathassa vendégeit.

Photo: Hardie Grant Books

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Greg Malouf, Lucy Malouf
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Sorbet
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781743794135
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.5 x 2.5 cm
Súly: 1.4 kg
Oldalszám: 256
Ár (AKCIÓS): 8 890 Ft helyett: 7 890 Ft