Sweet Cuisine


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 19. 22:35

Sweet Cuisine

Egy cukrászkönyv, melynek célja, hogy megismertesse teljes részletességében tíz neves cukrász, legjobb tányérdesszertjeit.


Tíz ismert szakember, Frédéric Bau, Yann Duytsche, Jordi Roca, Montse Estruch, Mey Hofmann, Ramon Freixa, Josep Armenteros, Isaac Balaguer, Annick Janin és Abraham Balaguer felfedik végtelen kreativitásukat a konyha „legédesebb sarkában”. A több mint 80 recept és 260 konyhai „képlet” válik publikussá ebben a cukrászkönyvben. Innovatív technikákat ismerhetünkmeg, melyeknek egy része most kerül nyilvánosságra először ebben a kiadványban. Kifejezetten ajánlható könyv, ugyanis ebben a témában kevés kiadvány közül választhatunk, ráadásul egyből tíz szakemberrel és azok stílussal ismerkedhetünk meg.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia
Kiadás éve: 2004
ISBN: 847212102X
Nyelv: Angol
Méretek: 31 x 22 x 3 cm
Súly: 1.29 kg
Oldalszám: 216
Ár: 14 590 Ft