Sweet Diversions


« Vissza | Szerzők: Yann Duytsche
  2011. szeptember 19. 21:20

Sweet Diversions

Cukrászkönyv, amely modern, innovatív és a nyersanyagok, a technológia oldaláról közelíti a professzionális cukrászatot. Yann Duytsche a spanyol kortárs cukrászat jeles képviselője, művelője, rendszeresen publikál a So Good magazinban, és több szakmai kiadvány társszerzője, a Valrhona Csolokoládé egyik hivatalos szakoktatója.  


A cukrász aromapárosításokat vizsgál, kreál mielőtt a termék tervezésébe, elkészítésébe kezd, ez által új és sikeres ízeket állít elő, miközben csodálatos dizájnt kölcsönöz műveinek.

A precízen felépített könyvtartalom nem okoz csalódást, a legprofibb cukrászoknak magas színtű tudást biztosít. A nyersanyagok alapos ismertetése lehetővé teszi számukra, hogy egyszerűbben alkossanak, és megértsék a konyhai folyamatok során végbemenő kémiai és fizikai változásokat. A több mint 400 oldalas szakkönyv minden egyes betűje modern cukrásztudomány, értékes és irigylésre méltó minőségi szemlélet képviselője, mely ritkaságnak számít a mai világban.

http://www.yannduytsche.com/

A szerző néhány klasszikusnak tekinthető kreációja:


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Yann Duytsche
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9788472121263
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 5 cm
Súly: 2.44 kg
Oldalszám: 416
Ár: 26 990 Ft